Nu har vi kommit så långt att du har chansen att läsa några kapitel ur vår bok Drömverk. Det innebär inte att texten är klar, men den är ett steg närmare färdig bok. Läs gärna och kommentera vad du tyckte om det du läste.

Klicka bara på texten så dyker en pdf upp.

Drömverk – Smakprov

Nahrina förstår inte varför hennes pappa och lillebror måste dö av en bomb, varför hon tvingas fly längs dammiga vägar och i sjunkande båtar, eller varför hennes mamma försvinner i mörkret där ute på vattnet. Nu bor hon i familjehem i Trollhättan och hennes hjärta har gått i bitar. Hon sluter sig inom sig själv, vilsen och ensam med sin längtan och sina mardrömmar. Men så en dag händer något. Nahrina är inte ensam längre. Två varelser från den gamla världen har följt med henne till Trollhättan. Både någon som vill henne väl och någon som dryper av illvilja.

Följ med på ett fantastiskt äventyr in i Avigsidan, den  magiska värld som existerar parallellt med vår verklighet. Där dröjer sig det gamla kvar och alla de varelser som någon någonsin har drömt eller fantiserat om. I Avigsidan finns de forna gudarna, otämjda vattenfall, vidunder, jättar och troll. Men där finns också Hel och hennes skuggvittror och de vill ta över allt, ersätta människornas drömmar med rädsla och skräck. För att stoppa dem måste Nahrina använda både list och fantasi. Och svårast av allt – hon måste finna sitt mod och våga lita på andra igen.

Och om du gillar det du läser – hjälp oss gärna att sprida ordet.

Tack på förhand!

/Fantastikhjälpen

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *