Planering för framtiden

Medan Drömverk befinner sig  i redigeringsfasen är det dags att lyfta blicken mot uppföljarna. Idag befann jag mig i Vänersborg och passade på att ta en avstickare till Skräckleparken på lunchen. En vacker park vid Vänerns södra strand.


Där hälsade jag på Fridastatyn (och la in koordinaterna i Google Maps för den som vill hitta dit) och gick längs Birger Sjöbergs stig. Frida och skalden Birger kommer tyvärr inte dyka upp förrän i tredje boken men det är redan nu dags att  fundera på hur jag ska kunna använda dem i berättelsen.

Jag njöt även av (den något mulna) utsikten från Jacobssons holme där man kunde se Halleberg som en dimhöljd skugga vid horisonten. Halleberg och dess övernaturligheter kommer att spela en stor roll redan i bok 2 i serien.

/Marcus

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *