Författarmornar

Det var länge sedan jag postade något här. Undrar hur många blogginlägg jag inleder så? Men det var länge sedan. Drömverk har legat och marinerat i min digitala skrivbordslåda och jag arbetar just nu med att redigera min serie Serahema Saporium som släpps på nytt förlag till hösten. Tiden räcker helt enkelt inte till för Drömverk just nu.

Men. Jag har börjat vara tjänstledig på tisdag- och torsdagmornar för att fullt ut ägna mig åt mitt författande vilket känns hur bra som helst. Att aktivt kunna ägna några timmar åt att skriva, redigera och planera utan störande moment är helt enkelt underbart. Och det känns dessutom helt rätt. Jag gör det jag ska.

När jag väl är klar med redigeringen av Serahema Saporium ska jag ta tag i Drömverk igen. Ett manus mår bra av att få ligga till sig så att jag kan se på det med nya, och troligen ganska kritiska, ögon. Så får vi se vart det tar vägen. Jag har inte aktivt letat sponsorer utan lutar alltmer åt en Kickstarter men vet att en sådan kräver mycket, mycket arbete för att bli lyckad. Men jag har börjat analysera hur andra gör och ska snart sätta mig ner och klura på hur en egen Kickstarter skulle kunna se ut.

Dessutom har jag efter många års träda plockat upp mitt målande igen, fast har nu gått över till att måla helt digitalt. Det har gett mig en kreativ kick och jag ska försöka mig på lite karaktärsporträtt från Drömverk och lägga upp dem här framöver. Förhoppningsvis blir det något jag kan nyttja i en Kickstarter.

Så var god ha överseende med att här är så tyst. Framåt våren bör det bli desto mer kackel bland rackartroll och skuggvittror.

/Marcus

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *